Kereta Toyota dan Lexus guna Google Speech-to-text Sekarang

Ini bermakna, sebagai contoh, anda kini boleh menggunakannya Tundra Off-Road anda tanpa internet. Toyota memanggilnya Speech On-Device. Lebih-lebih l

 Selepas bertahun-tahun menunggu pembaharuan, Toyota mengemaskini sistem infotainment hasil kerjasama dengan Google Cloud.  Sistem infotainment – sistem yang menyediakan gabungan hiburan dan maklumat untuk pengalaman dalam kenderaan yang dipertingkatkan.


Kereta yang dilengkapi dengan sistem infotainmen terkini sudah menggunakan perkhidmatan pertuturan ke teks berasaskan Google.


sistem kereta toyotaKini Toyota dan Lexus telah dilengkapi dengan sistem baharu akan mempunyai perkhidmatan pertuturan berasaskan AI.


Sistem Toyota baharu akan mempunyai perkhidmatan pertuturan berasaskan AI


Begitu juga dengan beberapa model 2023 akan datang dengan teknologi baharu ini, termasuk Toyota Tundra, Corolla dan Sequoia, model Lexus termasuk NX, RX dan RZ baharu. 


perkara baharu bermakna software itu tidak lagi memerlukan sambungan internet untuk fungsi pertuturan.

Sebagai contoh, anda kini boleh menggunakan Tundra off-road anda tanpa perkhidmatan celular. Toyota memanggilnya Speech On-Device. Selain itu, Google dan Toyota mengatakan bahawa kualiti akan setanding dengan apabila anda mempunyai sambungan yang mantap ke cloud
Lebih banyak siaran menarik - lawati Halaman Depan blog ini !
© all rights reserved
made with by templateszoo