Slider

Tayar motor murah tubeless 70/90,80/90-17 Bunga Diamond Mackenzie

Tayar motor tubeless abang...jenama baru Mackenzie. Bunga Diamond hampir 100% sama tayar Maxxis,buatan sama dari Vietnam
0

gambar tayar motor Makenzie bunga Maxxis Diamond 80/90-17


Tayar motor Mackenzie bunga Diamond Maxxis tubeless 70/90-17, 80/90-17


Salam, hai nak tukar tayar motor ke ini ada jenama baru tayar tubeless/tanpa tiub untuk motor cub iaitu Mackenzie. Kalau harga tayar Maxxis 80/90-17 boleh dibeli sekitar RM68-75 sebiji secara online di Shopee manakala Mackenzie pula dijual semurah RM49 untuk tayar tubeless 80/90-17(tayar belakang). Faktor kedua admin syorkan beli tayar motor murah ini sebab design/rekaan corak bunga Diamond Mackenzie dilihat hampir 100% menyerupai Maxxis- antara jenis tayar motor cub yang paling popular sekarang ini kat Malaysia






Gambar tayar motosikal tanpa tiub

Tayar motor Mackenzie bunga Diamond Maxxis tubeless 70/90-17, 80/90-17 

Best ke tak best bunga Diamond ni abang tanya kawan tengok. 70/90-17 tayar depan dan tayar belakang 80/90-17 saiz tayar dia dengan rim. Kalau pakai rim 18 cari yang -18 ya.








Ada setengah pengguna suka akan design yang cantik ini tapi ada juga merungut yang bunga Diamond agak 'membuang' ketika di selekoh. Yang pasti cuba dulu baru tahu sebab apa orang ramai beli dan guna tayar motosikal jenis ini. Faktor ketiga dan terakhir kenapa bayar lebih untuk produk yang kualitinya dikira setaraf. Maxxis buatan Vietnam(Indonesia pun ada) dan Mackenzie pun buatan Vietnam. Dua-dua bunga Diamond.



gambar tayar jenama baru tubeless 70/90-17

Mana saya boleh beli tayar ini?

Ya, oleh kerana saya melihat tak ada melebihi mana-mana pihak dari segi kualiti pembuatan jadi admin memilih tayar paling murah dimasukkan sebagai stok dan juga untuk dipromosikan kepada anda. Jika anda berminat untuk menjadi orang yang terawal mencuba tayar tubeless rim 17 jenama Mackenzie boleh la dapatkan di kedai Shopee kami di alamat ini https://shopee.com.my/product/209378505/5242957175/ terima kasih support kami, salam jumpa lagi



0

Tiada ulasan

Catat Ulasan

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.

© all rights reserved
made with by templateszoo