Minyak 4T Shell AX7 lengkap untuk servis motor Honda EX5 Dream Power

Bahan-bahan untuk servis motor Honda EX5 lengkap dijual, kini anda boleh servis sendiri dirumah... Set combo minyak hitam Shell AX7 10w-40,NGK spark plug,air filter....

Gmabar minyak Shell AX7, plug NGK, Carburator gasket untuk servis motor EX5
Kedai Kami di Shopee
Menjual Barangan lengkap untuk servis motor EX5 sendiri dirumah

Ok, berita baik bagi yang mahu servis motor sendiri dirumah kerana admin telah sediakan 1 set lengkap barangan yang perlu ada untuk buat servis jenis motor Honda Ex5 Dream/Power 100cc yang boleh anda beli terus secara online di kedai admin di Shopee. Barang tersebut ialah;

1.Minyak 4T Shell Advance AX7 10w-40 Original Shell
2.Spark Plug NGK C6
3.O-ring carburetor asal/standard
4.Carburetor gasket
5.Air filter span

Tidak pening lagi nak beli satu-satu bahan-bahannya, beli satu set combo ini anda terus boleh buat servis Honda EX5 anda sendiri dirumah. 

Jenama bahan-bahan yang admin recommend dalam set combo ini adalah terbaik didalam kelas seperti minyak hitam Shell AX7, terbaik bagi admin dalam ketegori minyak 4T semi-synthetic untuk kegunaan motor cub dengan kadar harga berpatutan. 

Spark plug jenama NGK tak perlu diperkenalkan lagi, terbukti terbaik dengan ketahanan hayat yang lama dan prestasi cemerlang.

Gasket dan O-ring pula keluaran dari jenama NP Noboru Gasket, admin suka kerana ukuran gasket yang tepat dan kualiti pembuatan yang bermutu, susah pecah.

Nak servis motor esok? ok silalah dapatkan dikedai online Marmanshop di Shopee
-Terima Kasih membeli dengan kami-Lebih banyak siaran menarik - lawati Halaman Depan blog ini !
© all rights reserved
made with by templateszoo